26 Ocak 2009 Pazartesi

Turkcell Süper Lig 17. Hafta

17. hafta 2 önemli maça sahne oldu. İlki cumartesi öğlen oynanan Sivas-Galatasaray maçıydı. Hava şartları, sahanın yapısı ve maçın skoru Ümit'in gördüğü kırmızı kartın gölgesinde kaldı. Haksız bi kırmızı karttı, yere ayağını savurttuğunda hakeme gelen su için kırmızı kart gerekirmi tartışılır bir şişeyi hakeme bocayalanlarıda gördük ama kartı görmedik zamanında. Sivas ettiği mücadelenin sonucunu haklı bi 2-0lık skorla aldı.


Dün akşam oynanan haftanın 2. önemli maçı zevkli bi mücadeleye sahne oldu. Maçı izlemedim ama özeti bile maçın heyecanını anlatmaya yetti. İsteyen bi Trabzon ve Fenerbahçe vardı sahada. Aslında Trabzon'u biras daha istekli gördüm sahada. Carlos uzaktan çok denedi akşam, taraftarlar bu hareketleri Carlos geldiğinden beri beklioyordu açıkcası. Volkan Volkan olalı belkide en iyi maçlarından birini çıkardı ligde( Sevilla hariç). Mutlak bir çok pozisyonda devleşti. Trabzon forvetleri son vuruşlarındaki bencilliklerin dolayı istediklerini alamadılar. Güiza'nın başına gelenler taraftarın artık yeter dercesine gelmesinden dolayı oldu. Haklılarmı haksızlarmı tartışılır.

Beşiktaş-Denizli maçının sadece gölüne baktım internetten maç için diyecek bir şeyim yok zaten Beşiktaş takımmıki hakkında konuşayım. Kratochvil karşı kaleye atılası güzellikte bir golü kedi ağlarına yollayınca çarşı isimli taraftar grubu! oyuncu için teşekkür tezahüratında bulundular. Zapo küfrettiği için kırmızı kartı gösterdim dedi Selçuk Dereli, eline sağlık.

Haftanın diğer maçlarında Antalya deplasmanda Ankaragücünü Tita'nın kafa golüyle 1-0 geçti. Açılış maçında Konyasporu 3-0 yenen Ankaraspor zirveyi sinsi bir şekilde yakından takip ediyor. Eskişehirspor evindeki maçta geri düşmesine rağmen yetenekli ama gereğnden şımarık Batuhanın gölüyle 1 puanı kurtarmasını bildi. Kayseri stadını yıktıktan sonra artık stad olana kadar evindeki maçlarını Adana 5 Ocakta oynuyacak. Bu zorunlu misafiriyet 3 puan kaybıyla başladı. Pazr maçlarında Bursa evinde İstanbul BŞB'yi 2-0lık skorla geçti. Son sıradaki 2 takımın mücadelesinde Kocaeli istediğini aldı. Son sıralarda olmasına rağmen Kocaeli stadı yine doluydu, bu takım ligde kalmayı hakediyor aslında. 4-0 yendiler Hacettepeyi. Hamza'nın son dakikada attığı mükemmel gol izlemeye değer.

1.Sivas 37

2.Trabzon 35

3.Galatasaray 33

4.Ankaraspor 33

5.Fenerbahçe 33

6.Beşiktaş 31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin