18 Aralık 2008 Perşembe

UEFA Perşembe Gecesi


Bu gece 4 grupta oynanan 8 maçtan sonra ak koyun kara koyun belli oldu. Ama en büyük süprizi zaten maçı yenmek zorunda olan Sampdoria yaptı. Ki Sevilla bu maçta berabere kalsa gruptan çıkıodu olmadı. 74'te Bottinelli atınca Sevilla yalan oldu. Gruptaki diğer maçta Sevilla'nın puan kaybetmesini bekleyen Stuttgart S.Liege'yi 3-0la geçince istediğini alıp tur atladı.


A grubunda da gerilim yüksekti. PSG-Twente ve Santander-Manchester City maçlarında ev sahiplerinin galip gelmeleri gerekiodu. Oylede oldu ama 4 atan PSG, 3 atan Santander'e averaj üstünlüğü kurarak bu gece tur şansı olupta evine giden 2. İspanyol oldu


Bizim grupta istediğimiz olmadı. Yine son dakkalara doğru Metal darbesi yedik. Hemen hemen boş tribünler önünde oynan maçta Metalist 85te bulduğu golle birinci olarak çıktı. Zaten Benfica için şansı olduğu kadar amaçsız bi maçtı. 8 farklı kazanıpta Olympiakosun puan kaybetmesi lazımdı. Yok artık Le Bron James olmadı Metalciler 1. biz 2. denizin karşı tarafıda 3. oldu.


D grubunda işler istenildiği gibi gitti. Kazanmak zorunda olan Nec gruptan çıkmayı garantileyen Udinese'yi 74 ve 78de geçde olsa attığı gollerle geçince gruptan çıktı. Tottenham-Spartak maçını anlatmaya gerek yok ortağımın yatmasına sebep olduğu için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin