8 Ocak 2009 Perşembe

Seni Görmek Güzel Be

Gidişi nası gitcez gelişi nası gelcez sorularıyla geçen bi maç oldu aslında. Ama gidişide kolay gelişide kolay oldu. İlk almasınlar diye bozuk para rezervlerimizi bi güzel tükettik, sonra gişeye 30lira bayılmanın hemen ardından çakmağıda kaptırmayalım diye çakmaksız geldiğimizden kibrit arama telaşına düştük. Onuda hallettik. Girdik stada tamda o arada Galatasaray takım otobüsü geldi. İlk defa canlı gördük futbolcuları aynı televizyonda gözüktükleri gibilermiş heyecana gerek yok yani. Akabinde daldık içeri. Saklıcam düşüncesiyle elimde tuttuğum bileti polis alıp yırtmazmı, eşekten düşmüşe döndüm. Tırstık bozuklukları çakmağı kaybetmeyelim die almadık o kadar bi poliste aramadı ya yabana gitti hepsi.


Uzatmayalım girdik oturcak yerde bulduk kendimize. Uzun zaman olmuş gelmeyeli Atatürk'e bakınıyom etrafıma özlemişim yani. Yanımdaki başlamazmı hadi aşşağı gidelim bağıranlar orda hay çeneni dedim kaktım artık aşşağı doğru yol aldık. Bu aradada Altay ampute takımı ile Sözde şöhretler karmasının maçı var. İçim acıdı tek bacakla harikalar yaratanları izlerken zaten 6-1 öndelerdi en son saymadım gerisini. Rıdvan Dilmen attı ilk gölü şöhretler adına, attı ama dünyanın küfürünüde yedi, ederim banane feneVli değilmi. Sonrasında ısınma seramoni falan maç başladı. Yıllar olmuş canlı canlı izlemeyeli. İlk golü görmedim zaten etrafa bakınırken duydum sesi sahaya baktığımda Şehmus tribünlere yaklaşmıştı bile geldiğimde izledim golü çok fena koymuş voleyi acaip güzel gol. Golden sonra biraz bastıran bi Galatasaray ve kontralarla gelmeye çalışan bi Altay vardı sahada. Baros'un direkten dönen topu zeminin kötülüğünden havaya fırlayan çimler ve aptal bi Barış Özbek ilk yarıdan aklımda kalanlar. Bi adam bukadarmı salak oynar be, artık ortağıma katılıyorum ama Toni dışında. 30'undan sonra parladı adam sayende.




2. yarı aynı şekilde başladı devam etti. 80'e kadar bişi yok karşılıklı zayıf ataklardan başka, topun bizim ayağımızda olması bişi değiştirmedi yani. İçimdende geçiriyom ulan yıllarca Pendik diye dalga konusu yapmışız herifler şimdi bizmi olcaz be diye. İyi Allahtan olmadı. Pozisyonda kim kime ne yaptı bilmiom ama penaltı oldu. Dur şu golün vidyosunu çekeyim dedim Baros'ta gitti kaçırdı. İyice Altay tarafından alay malzemesi olduğumuz dakikalardı bunlar zaten. Nede güzel oluyorla başlayan, açık beyaz deseneyle devam eden. Dakikaları bilmiom gollerin. Yaser kodu kafayı aha gol. Geçtik kendimizden sanki rakip kuvvetli birisi olsa neyse ulan 2. lig takımı acizlik bi hadeyizde milletin umrunda değil gol işte. Sonra başladık yüklenmeye. Assolist Arda'nın sahneyi devraldığı zamanlar başlamıştı geçte olsa. Baros aldı pası Arda'dan, yıkılmadı onca darbeye rağmen geçti kaleciyide vurdu direğe çarptı gol. İşte o anı yaşamak lazım. Rakip 2. takımı olabilir ama son dakika golüde bi başka oluyormuş ya. İlk defa ole kendimden geçtim. Hee bide geçen sene Nonda'nın tam zamanında kafasının tam olması gereken yerde olduğu feneV derbiside var onun yeri ayrı zaten. Zaten o gol dakikasından sonra tüm tezahuratlar feneV aleyine olmaya başladı. Dalga geçen Altay bi anda toz oldu staddan. Maç 2-1 zorlana aldığımız bi galibiyetle bitti. Gruptanda çıktık zaten bu sonuçla. Sayıca Altaydan fazlayız stadda ama deplasman takımıyız die 45 dakka beklemekte bıktırdı. Bu arada bizi o kadar bekleten polislerde bi kuple küfürlü tezahuratı haketmişlerdi.

Neyse geçikmeli olsalarda açtılar kapıyı çıkabildik sonunda. Tam çıkarken girişte polisin saklamam için yar etmediği bileti bizim bücür buldu. Al polis bu bilet götüne girsin yırtmasaydın ne olcaktı. Neyse güzel bi geceydi, yıllar sonra (kimi beyinsizlere göre Gavur ama bize göre o sizin güzel bıyık tıraşlı tipinizden güzel) İzmir'de izlenen bi Galatasaray maçı. Bu yılda güzel başladı ama geçen seneki kadar güzel olacakmı? orası muamma. Neyse çok yazdım galiba ama hiç umrumda değil her şeyi 10 defa yaşamıyoruz bu hayatta, farkında olmak lazım. Saygılarımla...

" Sen Yeterki Gel Senede 1 Gün."

2 yorum:

  1. Barış ÖZbekte anlastıgımıza sevindim ortak
    ama sen pendik diyonda erzuruma yenildigini falan hep unutuyon ortak ayıp ediyon. bi pendiktir aldı basını gidiyo. Kendi yaptıklarınızı hemen unutuyonuz oda nası oluyo bilmiom

    YanıtlaSil
  2. erzurumu kimse hatırlamıo ki Pendik bi efsane =))))

    YanıtlaSil

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin