2 Eylül 2009 Çarşamba

Transfer Sezonu Biterken #2

Transfer sezonu bugün 17,00 itibariyle sona erdi. Takımlar son çırpınışlarını yaptılar alan aldı alamayan önündeki transfer sezonlarına bakmaya devam etti.
* Ajax son gün Hertha Berlin'den Pantelic ve Inter'den Kerlon'u kadrosuna kattı, ama Kerlon kiralık olarak geldi.
* Rangers, PSG'den Jerome Rothen'i 1 yıllığına kiraladı.
* Kadrosu iyice şişen Manchester Cityi İsrail'li defans oyuncusu Taal Ben Haim'i Portsmouth'a sattı.
* Son oynanan Birmingham maçında sakatlanan ve 6 hafta sahalardan uzak kalan Modric'in yerini doldurmak için Tottenham, Modric'in vatandaşı Krancjar'ı kadrosuna kattı.
* Galatasaray son günde önceden almak için uğraştığı Manisa'lı Ufuk Ceylan'ın transferini bitirdi. Para artı Mehmet Güven, Orkun Usak ve Yaser Yıldız bonservisleri ile birlikte Manisa'ya verildi. Necati Ateş ile sözleşme feshedilip Antalya'ya yollandı.
* Ankaragücü başkanlık seçiminden sonra Ankaraspor'u resmen hortumladı. Mehmet Çakır, Muhammet Hanifi, Risp ve Hürriyet bonservisleri ile birlikte Ankaraspor'dan Ankaragücü yolunu tuttular.
* Bir diğer son dakika arsızı ise Kasımpaşa oldu. Sivas'tan Murat Erdoğan, Gençlerbirliği'nden Koray Avcı, Kocaeli'den Ergün Teber, Diyarbakır'dan Yasir, Eskişehir'den Emre Toraman, Brann'dan Azar Karadaş'ı ve boşta olan Cenk İşler'i transfer ettiler.

2 yorum:

  1. Kasımpaşa iyi yüklenmiş. Tayyipin katkısı varmıdır sence marcooo :D

    YanıtlaSil
  2. devletten katkı payı almışlar galiba bkz. ankaragücü, kasımpaşa :)

    YanıtlaSil

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin