17 Eylül 2009 Perşembe

Avrupa Ligi Gecesi

Büyük umutlar, harcanan paralar, oynanan futbol ve daha çok beklenti. Bu kadrolarıyla malesef Şampiyonlar Ligini hakeden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi macerası bu akşam başlıyor. İlk maç Galatasaray'ın, Yunanistan'da Panathinaikos karşısında ter dökecek. Beşiktaş maçına kadar bol gol atıp geçen Galatasaray, derbide erken golün rehaveti ve milla takımdan dönen futbolcuların göe batan yorgunluğuyla beraber skor anlamında kazandı ama oyun anlamında kazanamadı. Rakip bu sefer daha ciddi daha tehlikeli. Şampiyonlar ligi ön elemesinde Atletico Madrid'e elenen ve geçen yıl Şampiyonlar Liginde 2. tura kadar yükselmiş bi takım var.
Galatasaray'da grip olan Servet ve sakatlar Gökhan, Ayhan, Aydın ve Linderoth kadroda yoklar. Panathinaikos'ta tek eksik Djibril Cisse. OAKA stadındaki maç saat 20.00'de, maçı İtalya'dan Paolo Tagliavento yöneticek.

PANATHINAIKOS
Galinovic
Bjarsmyr
Vyntra
Sarriegi
Darlas
Katsouranis
Gilberto Silva
Simao
Ninis
Leto
Salpingidis

GALATASARAY
Leo Franco
Emre Güngör
Emre Aşık
Hakan Balta
Sabri
Mustafa Sarp
Mehmet Topal
Kewell
Keita
Arda
Baros

Diğer temsilcimiz Fenerbahçe, 3. torbadan çektiği Twente ile Şükrü Saraçoğlu'nda açılışı yapıyor. Saat 22.05'deki maçı İsviçreli Claudio Circhetta yöneticek. Ligde Galatasaray gibi 5'te 5 devam eden Fenerbahçe'de hesaplar Twente'yide yenip iyi gidişin devam etmesi yönünde. Twente bu sezon oynadığı 10 resmi maçta daha mağlubiyet yüzü görmedi. Maç EuroSmart ekranlarında.

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Bilica
Roberto Carlos (Vederson)
Mehmet Topuz (Kazım)
Cristian
Emre
Dos Santos
Alex
Güiza

TWENTE
Boschker
Stam
Wisgerhof
Douglas
Kuiper
Tiote
Janssen
Perez
Ruiz
N'Kufo
Stoch

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin