18 Ocak 2011 Salı

Maç Var Dediler Geldik #2

* Ziraat Türkiye Kupası Karşıyaka - Kasımpaşa maçı.

* Olaylı play-off maçından sonra ilk defa karşılaştı 2 takım, sonuç yine değişmedi Kasımpaşa maçı 1-0 kazandı.

* Hastasın der birileri maç peşinde koşturuyoruz diye, evet nolmuş hastasıyız.

* Bursaspor maçındaki gibi kalabalık olcağını düşünmüştüm maçın, cumartesi olmasına rağmen stadyumda sadece 2000 kişi vardı gerçekten şaşırdım. Ayrıca Taner abide bu maç yoktu tribünde, şaşırdım.

* Kasımpaşa süper ligde son sırada, Karşıyaka ise Bank Asya'da 10. sırada. Sahada oynanan futbol denk bir mücadele gibi oldu.

* Bu sezon Kasımpaşa'nın 2 maçını izlemek nasip oldu. İlki kupanın play-off maçı olan Menemenspor maçıydı. Kadro üstünlüğüyle maçı 4-1 almışlardı, Cumartesi akşamıda 1-0. Şunu söylemek gerekirse Kasımpaşa Süper Lig değil Bank Asya Ligine ait olan bir futbol oynuyor. Seneye büyük ihtimal Bank Asya'da olacaklar böyle giderse.

* Karşıyaka'nın 61 numaralısı Feridun oynadığı futbolla insanı kanser eder, kanser etmekle kalmaz kangren eder. Alem Sabriy'le, Deli İbo'yla alay edip dursun siz Feridunu görmemişsiniz.

* Maç Cumartesi oldu ben maç yazısını salı günü yazıyorum, an itibariyle Karşıyaka Feridun'un sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı.

* 2. yarı öncesi eski Göztepe'li Ersen Martin'e taraftarlar bolca küfür etti, bunun üstüne Ersen'de el kol hareketleriyle gider yapınca polisler girdi araya. Tribündeki 20 - 30 kişi maazallah sahaya girse Ersen o el kolu yaparmıydı düşünmek gerek.

* İnternette atıp tutmakla olmuyormuş. Ne o maça bilenen Karşıyakalılar vardı tribünde, nede gelicez asıcaz kesicez diyen Kasımpaşalılar.

* Şu İzmir kulüpleri artık kendilerine ait stadyumlara sahip olsalar çok iyi olacak. Atatürk'le olmaz bu iş.

* 60. dakikada Kasımpaşa'da Gökhan Güleç oyuna girince işler değişti. İlk topu direkten döndü, 74. dakikadada galibiyet golünü attı.

* Yekta gerçekten iyi futbolcu. Sahadaki onca futbolcu içinden kendisini belli ediyor. Tiago'da öyle.

* Karşıyaka'lı Taha'da patlayamamış bir potansiyel var, her maç bekliyorum ama olmuyor.

* Perşembe günü 3. lig 1. grup maçı Menemenspor - Kırşehirspor maçına gidebilirsek onuda buraya şeetmek dilekleriyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin