19 Şubat 2011 Cumartesi

2006 - 2011

Ligin ortasını geçtik, şubatın sonu yaklaşmakta, sene başında çok konuşmuştuk bu akşamda arkadaşla konuşurken yine laf açıldı durduk yere. Alttaki forma 2006 Dünyasından, üstteki forma 2011 Türkiye'sinden. O kadar özeniyoruz herşeye, yada okadar siktiriyorlar kendilerini firmalara. Kulüptekilerin gönlü rahatmı, kafası gram çalışmıyormu, o zaman olmuyorsa zorlamayacaksın. Yarın Manchester United'le karşılaşacak olan Crawnley Town kadar olamayız biz bu kafayla. Araştırırsanız biraz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Neyse bizene.

2 yorum:

  1. bilader :) biraz daha aydınlatırmısın bizi

    YanıtlaSil
  2. 1) sivas arjantin ilişkisine gelirsek sivasın bu yıl giydiği formalar 2006 senesinin adidas kalıpları. 2011 nerde 2006 nerde
    2) Crawnley town olayına gelirsek, adamlar İngiltere 5. lig takımı yanılmıyorsam. Man utd ile oynucakları maç özel formalar giyceklerdi rakibin adı maçın günü saati stadın adı yazan özel formalarla. 5. lig takımı sıradan bilmemkaçıncı tur fa cup maçında böyle forma giyerken canım güzel ülkemdeki kupa finalinde bile böyle bir ayrıntı yok, şimdiye kadar olmadı olcağınıda sanmıyorum :)
    anlatabildisem ne mutlu bana :D

    YanıtlaSil

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin