31 Ağustos 2012 Cuma

Avrupa Ligi 2012 - 2013

Boşuna oynanan Spartak maçı ilk yarısı, ardından Alex'in oyuna girişi ve oyunun seyrinin değişmesi. Bir başka taraftan Bursaspor'un inanılmaz derecede şanssızlık ve tecrübe eksikliği, ve son taraf olan kimse kusura bakmasın bu ülkenin en gerizekalı futbol takımı olan Trabzonspor'un basiretsizliği. Elde sadece Fenerbahçe kaldı, Galatasaray hariç.
İlk Galatasaray kısmına ufaktan değinelim. ManU bildiğiniz bildiğimiz ManU, Üzerinde kafa patlatıp analiz yapmaya hiç gerek yok. Çıkar sahaya aslanlar gibi topunu oynarsın bitti. Braga ve Cluj hiç hafife alınacak takımlar değil. Birisi 2 sezon öncesinin Avrupa Ligi finalisti. Tamam ozamanlardan şu zamana kadar köprü altından baya sular akmıştır, Cluj ise iddaacıların yorum yapmasını bekliyoruz artık. Gruptan çıkmaz istiyorsa Galatasaray kız gibi değil adam gibi savaşması lazım.
Gönül isterdi Trabzon'unda Bursa'nında rakiplerini yazalım çizelim ama olmadı, Fenerbahçeyle devam edelim.
İt sürüsü gibi 12 gruba ayrılan 48 takım arasından "Liverpool, Udinese, Young Boys, Anzhi" "Tottenham Hotspur, Panathinaikos, Lazio, Maribor" gibi en zor gruplardan birisine düştü. Olsun, oynanmadan hiçbir şey belli olmaz. Şimdi grup maçlarında klasik Avrupa Fenerbahçesi maçları bekliyorum. Deplasmanda saldıran iyi oynayan ama sonuca gitmekte zorlanan Fenerbahçe ve içeride taraftar desteğiyle başlayan sonradan ne hikmetse taraftarıda futboluda susan Fenerbahçe. Artık böyle olmasın. 5 takımla başladık kaldık 2. Ülke puanımız yerlere yakın artık. Zor 2 tane rakibimiz var, diğer rakibimiz ile sahada değil saha dışında, tribünde kapışıcaz. Ne de olsa Güney Kıbrıslı, ne onlar bizi nede biz onları severiz. Maç tahminlerimde şöyle;
Marsilya : içeride berabere deplasmanda mağlubiyet
Mönchengladbach : içeride galibiyet deplasmanda beraberlik
AEL : içeride dışarıda galibiyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin