3 Temmuz 2010 Cumartesi

Transferler Patlamaya Hazır Halde

Aslında geçen yıl ile beraber City'nin yaptığı transferler sonrası herkezin gözü City, Real ve Barça eksenine kitlendi bir yerde. Her transfer dönemi Real, Barça bu yaz kimleri alacak derken işin içine artık City'ide kattık. Araplar sağolsun bir tomar adam topladılar Manchester'in mavi tarafına ama geçen sezon değişmedi birşey, vaziyet hala aynı yerde. Bu yılda transfere hızlı girdiler, tabi oda şimdilik. Geçen hafta alınan David Silva'dan sonra küçük Toure'de City'li oldu. Sırada kimler var, kimler gelecek bilmiyorumda bu kadroyu artık oturtmaları lazım üst sıralar için. Şart yani.
Chelsea, Liverpool'dan Benayoun'u kadrosuna kattı, Ballack'tan boşalan yeri kapattı bir nevi. Ballack'ta kürkçü dükkanına geri döndü, Ballack'ın Ballack olmasını sağlayan Leverkusen formasını giyecek son zamanlarında.
Real sezon ortasında aldığı Canales ile sözleşme imzaladı. Rotasyon oyuncusu olacak ama geleceği parlak eğer kendini Mourinho'ya güzel kanıtlarsa. Mourinho dedikte, belki bu yaz Real yıldız transfer yapmasada asıl yıldız transferini kulubeye Mourinho'yu getirterek yaptı zaten, birde Di Maria'yı aldılar Benfica'dan. Dünya Kupası'nda şimdiye kadar birşeyler gösteremedi ama zamanla çıkar meydana foyası.
Arsenal kadrosundaki Senderos ve Fran Merida'yı başka takımlara sattı. Arsene Wenger bu adamlarda ışığı bence kesin görmedi yani birşey olmayacağını anladı o yüzden satıldılar. Şimdi Cesc Fabregas satılırsa demeyin bu adamdandamı ışık göremedi Arsene diye. Yüklü bonservise her adam satılır, ama konu Gunners içinde Cesc ise. Bordeaux'tan Chamakh'ı aldılar, ki artık bu adamın adaya gelmek istemesi kabak tadı vermişti, iyi oldu.
Nam-ı değer L'imperatore Adriano'da Brezilya rehabilitasyonundan sonra Çizme'ye geri döndü. Merak edilen soru düzeldimi, düzelmedimi ? Udinese'li Pepe milli takıma kadar yükselmesinin hediyesini Juve transferi ile aldı. Toni Genoa'ya bugün transfer oldu zaten, Maccarone Palermo'ya, yıllarıdr güzide basınımızın Galatasaray'a bir türlü aldıramadığı Simplicio'da Roma'ya geçti.
Valencia bu yıl borçlarından dolayı mecburen yıldızlarını yolladı. Sıradanlaşma yolunda büyük bir adım attılar yani!!! Villa, Silva ve Zigic satıldı, Soldado ve Mehmet Topal geldi. Baraja'da futbolu bıraktı. Elde kalan bi Mata var, oda nereye kadar dersek ki Mata'da satılabilir belki. Valencia sürünecek önümüzdeki yıl bence.
Adet yerini bulsun. Stoch Fenerbahçe'de, Quaresma Beşiktaş'ta, Adnan Sezgin'de Galatasaray transfer komitesi başında. Yeni Carrusca'lar bizi bekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin