23 Ağustos 2009 Pazar

Avrupa'da Cumartesi

-Bundesliga-
Hoffenheim ve Werder beraberliklerinle lige başlayan Bayern bugünde Mainz deplasmanında gol atamamasına rağmen maçı 2-1 kaybetti. 2-0 öne geçen Mainz karşısında yeteri kadar baskı kuramayan Bayern mecburen kaderine razı oldu bu hafta. Haftanın diğer önemli maçında Niedermeier ve Valdez'in karılıklı attığı gollerle Dortmund ve Stuttgart 1-1 berabere kaldılar. Günün en gollü maçında Bayer Leverkusen 2 isviçreli topçusu Eren ve Barnetta'nın attığı 2'şer golle Freiburg deplasmanında 5-0 galip geldi.

-Premier League-
Kaleci Kirkland'ın belkide gördüğüm en salakça maçıydı bugün oynadığı Wigan - Man Utd mücadelesi. Gollerin hepsindede hata yapılmazki, yaparsanda ilk yarı 0-0 bitirdiğin maçın ikinci yarısında 5 tane kalende gol görürsün işte böyle. Machester'in diğer tarafında ise City parlamaya devam ediyor. Belki bu yıl şampiyonluk için az olan şanslarını böyle oynamaya devam ettirirlerse şansları dahada artacak gibi görünüyor. Tevez ilk maçında asist yaparak Adebayorun 2. maçında 2 golü atmasına yardım etmiş oldu ve City evinde Wolverhampton'u 1-0 yendi. Arsenal iyice çoluk çocuk olan kadrosuyla 2 maçta attığı gol sayısını 10'a yükseltti. 4 dakikalık süre içinde defans oyuncusu Diaby'nin bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Kaboul ile farkı 1'e indirsede Pompey, Gallas'ın gayet enteresan golü ve Ramsey'inde attığı golle Emirates'te karşılaşmayı 4-1 kazandı. Bu arada Tuncay'ın 1 gol attığı maçta Middlesbrough Donchaster'i 2-0 yendi.

-Ligue 1-
Mevlüt gollerini sallamaya devam ediyor. PSG'nin deplasmanda Valenciennes karşısında 3-2 kazandığı maçta 1 gol atarak parıldamaya devam ediyor. Lyon ise Anderlecht karşısında aldığı 5-1'lik galibiyetten sonra ligdede aynı gazla puanı bulunmayan Auxerre'yi 3-0 ile geçti. Az önce biten maçta Rennes ve Marsilya Leroy ve Niang'ın bulduğu karşılıklı goller ile karşılaşmayı 1-1 bitirdiler.

-Serie A-
Ve sonunda Serie A başlamış oldu. Açılış maçı Bologna ile Fiorentina arasında oynanan maç ile başladı. Bologna'daki Appennino derbisi 1-1'lik skor ile sonuçlandı. Gecenin 2. maçında Milan Siena karşısında Pato'nun ayağından bulduğu 2 golle maçı 2-1 kazandı ve önümüzdeki hafta oynanıcak olan Milano derbisi için morallenmiş oldu. Resimdeki gibi görünen o ki Ronaldinho baya bi depolama yapmış gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin