13 Ağustos 2009 Perşembe

Hazırlık Haftası

Son şampiyon İtalya Basel'de İsviçre ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Maçtan daha önemli olan Fabio Cannavaro'nun bu maçta forma giyerek Maldini'ye ait olan en fazla milli forma rekorunu kırarak 127 yapmasıydı.

Lokomotiv stadında karşılaşan Rusya ve Arjantin maçında Arjantin maçı 3-2 kazandı. Agüero, Lisandro Lopez ve Datolo atarken, Rusya'nın golleri Semshov ve Pavlyuchenko'nun ayağından geldi.

Dublin Thomond stadında oynanan bir diğer hazırlık maçında Avustralya rakibi İrlanda'yı deplasmanda Cahill'in 2 ve Carney'in golleriyle 3-0 geçti.

A milliler Ukrayna karşısında Kiev'de oynadığı maçı 3-0 kazandı. İlk yarısı silik geçen maçta Milliler golleri 2. yarıda 7 dakikalık periyodda buldu. Ukrayna'nın gol için yüklendiği atakları fırsat bilen Milliler Tuncay, Servet ve Hamit'in golleriyle sonuca gitti.

Dünya kupasına gitmeyi garantileyen Hollanda ve İngiltere, Amsterdam Arena'da 2-2 berabere kaldı. İlk yarıda Kuyt ve Van Persie ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Hollanda, 2. yarıda Defoe'nin attığı 2 gole engel olamayınca maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin