7 Ocak 2010 Perşembe

Hafta Arası Serie A'sı

Serie A'da erken başlayan, güne bolca maçın sığdığı bi hafta arası giriş yapıldı. Yei transferler, yeni yüzler takımlarında yerini almış vaziyette sahaya çıktılar bugün. Gecenin en son maçında Milan 3 penaltı vuruşu kazanıp 2'sinde gol attığı maçta Genoa'yı 5-2 devirdi. Devirdi diyoru çünkü baştan sona üstün oynadı. Ronaldinho kullandığı 2 penaltıdan 1'ini ağlara, diğerinide kaleciye salladı. Yeni transfer diyeceğim ama pekte dilim gitmiyor Beckham'a. O'da siftahını yaptı bu maçta.
Verona'daki maçta Inter Chevio'yu 1-0 yenerken Chivu'nun kafatası çatladı. Ciddi bir durum olsa gerekki Mourinho gibi bir adamın açıklamalarından kuşkulanmamak elde değil. Geçen yılki 2. formasıyla sahaya çıkan Juve ise Parma deplasmanında 2-1 galibiyet aldı. Dün yazdığımız Leeds postu gibi aslında birde Parma'ya yazmak lazım.
Günün en garip maçı belkide Roma'nın deplasmanda oynadığı Cagliari maçıydı. Maç boyunca 2-0 önde götür sen maçı, 90'lar gelsin, sen ne yap et ye 2 tane gol maçı 2-2 bitir. İlginç, gerçekten çok ilginç. Serie A'nın aile büyüklerinden Fiorentina ise deplasmanda patlamış vaziyette. Siena : 1 - Fiorentina : 5, yok artık. Tv'lerde dedikleri gibi, bugün oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu, puan durumu verceğim yok sonuçlar yeter bize;

Chievo 0 - 1 Inter
Atalanta 0 - 2 Napoli
Bari 2 - 0 Udinese
Cagliari 2 - 2 Roma
Catania 1 - 0 Bologna
Lazio 4 - 1 Livorno
Parma 1 - 2 Juventus
Sampdoria 1 - 1 Palermo
Siena 1 - 5 Fiorentina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin