2 Ocak 2010 Cumartesi

Sezer ve Murat

Sivasspor bitmiştiya hani, artık komple bitebilir ama belkide tüm vücudun kangren olmaması için bu kolu kesmeleri iyide olmuş olabilir. 2 senelik Sivas efsanesinin kemik kadrosundaki oyunculardan biridi Sezer Badur. Dediğim gibi Sezer hamlesi artı yada eksi yönde kendini gösterecek ligin 2. yarısı. Aynı zamanda Trabzon yönetimi bir transfer daha yaptı. Düşürülen Ankaraspor'un forveti Murat Tosun. Bonservisi elinde olduğu için bedelsiz geldi, bu arada unutmadan 350 bin dolar verdiğini söyleyelim Trabzon'un Sezer için.
Sezer 1984 Berlin doğumlu. Almanya'da top koşturduktan sonra, 06-07 sezonunda Karşıyaka'ya transfer oldu. 1 sezon İzmir'de kaldıktan sonra 07-08 sezonunda Sivas'a geçti. 47 maçta 7 gol attı.
Murat Tosun, aynı Sezer gibi 1984 Berlin doğumlu. Hemşehri çıktılar yani. Onunda Karşıyaka serüveni bulunmakta. Kariyerleri benzer topçular yani, yollarıda burda kesişti. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan ve aynı zamanda orta sahanın her iki kanadındada görev yapan Murat çok amaçlı İsviçre çakısı gibi. Ankara forması altında 80 maçta 14 gol attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin