28 Ocak 2010 Perşembe

Halil Altıntop v.s....

Galatasaray alıyor dendi bu devre arasında Halil'i. Zaten senelerdir hep Galatasaray ve Fenerbahçe tarafından alınmaktaydı kendisi. Bu son dönem haberlerde hep Galatasaray ile ciddi bir şekilde adı anılmaya başlandı. Peki sonuç ne oldu? Galatasaray hiç bir girişimde bulunmadı onun için, nede Fenerbahçe. Hakettiği bir kulübe gitti. Benim gözümde 5 para etmeyen bir futbolcu portföyüne sahip kendileri. Ne oynadığı topu severim nede tipini. Artık Frankfurt formasıyla gol kovalasın dursun. Sen Frankfurt'lara layıksın Halil. Git o saçlarını adam gibi kestir ilk önce.
Yıldıray'ımız vardı bir zamanlar hep büyük patlama gerçekleştirmesini beklediğimiz. Zamanın Bayer Leverkusen'inde. Kupa finallerinde kaybede kaybede ismi Bayer Neverkusen'e çıkan takımın parçasıydı. Tek büyük olumlu hareketi zaten oynadığı top ve Şampiyonlar Ligi finalinde forma giyen ilk Türk olmasıydı, her ne kadar gurbetçi olsada. Peki O'na ne oldu şimdi. Peşini bırakmayan sakatlıklar ve şişirildikçe şişirilen oyunu Türkiye semalarında dolaşırken, hop Hertha Berlin'de, Stuttgart'ta devam etti. Şimdilerde ise belki 2. Tugay'ını yakalamak isteyen Blackburn'e imzayı attı. Halil gibi Yıldıray'da benim gözümde boştur, Euro 2008 kadrosundada elenen ilk isimler onlardı zaten. Onlar olsaydı yarı final görürmüydük. Finali bile görürdük demeyin, hiç bi boku görmezdik.

1 yorum:

  1. haklısın.
    ama bu minvalde değerlendirilmezhiç bir zaman bizim futbolumuz. varsa yoksa karmaşa gürültü. ulan milli takımın başına fatih terim gibi adamı getirmişsin yok onu niye oynatmadı, yok bunu niye kadroya almadı. sana ne! neyse...

    YanıtlaSil

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin