28 Mayıs 2010 Cuma

Şerefli 2.lik

Yine bize hüsran var, yine alışılmış kaybediş var. Herzaman olan şeyler zaten, alışkın bu ülkedeki futbolseverler. Platini ülkesine kıyak geçti muhabbetleri gırla alır başını gider 2, 3 gün. Sonrası malum, önümüzden yemeye devam ederiz. Ülkenin Ankara'dan sonrasının muaf tutulduğu!!! turnuva, alınan ahlar neticesinde kaybedildi belkide, şüphe duymamak elde değil :)
Aslında bu turnuvayı alsak, çokta iyi organize ederdik düşüncesindeyim. Stadyum projeleri çok iyidi. Ulaşım ve konaklama sorunu tercih edilen iller bazında ele alındığında gayet mantıklı seçimdi. Eh birde işin Ramazan ayı içinde olcağı düşünülünce, Ankara'dan sonrasının muaf tutulması bi nevi alkol isteyen turist taraftar tartaklanması olayının yüzdesini düşürecek cinstendi. İstenildiği kadar neden olursa olsun, iyi projeler olsun, çok iyi evsahipliği yaparız düşüncesinde olsun, elde var sıfır neticede. Kazanan Fransız lobisi oldu. Olanda bizim gibi futbol açlarının, İzmir maçlarına kombine alma hayallerinin içine edilmesiyle son buldu.
Olimpiyatlar gibi, İstanbul ev sahipliği için yüzsüzlüğe kadar giden adaylık başrularımız gibi, bu işide ona çeviririz biz. Hayal bizim, şerefli ikincilik bizim değilmi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin