14 Şubat 2010 Pazar

NBA ALLSTAR 2010 @ DALLAS

Dün gece Nba Allstarda yapılan yetenek yarışmasında takım şutunda ev sahibinin takımı Texas 6 şutu en kısa sürede atarak şampiyonluga ulaştılar. Favoriydi Dirk Nowitskinin takımı süpriz yaşanmadı.


Yetenek yarışmasında bu sene kariyerinin en iyi dönemlerinden birisini geçiren Steve Nash final turunda Daron Williamsdan daha iyi bir performans ile bu kupayı 2nci kez kazanmış oldu. 2 favorinin kapışmasında eski Dallaslı Nash sevinen taraftı.


3lük yarışmasında ise Billups ve Stephen Curry favori gözüküyodu ama Amerikalılara göre skorer ama iyi bi şutör olmayan Pierce final turuna kalmış oldular. Bu yıl en çok 3lük atan Gallinari ise başarılı bi performans gösteremedi. Final turunda ilk çıkan Pierce 20 sayıya ulaşınca Billups ve Curry'nin üstüne baskıyı oluştur ve 20yi geçemeyince Pierce bu dalda süprizi gerçekleştirdi. Bu dalda benim favorim Pierce ' di ve macır yanılmadı ..



Gelelim Smaç yarışmasına. Geçen yıl bence kısa boylu olmasıyla juri tarafından kıyak geçilen ve Howardın daha iyi smaçladığı final turunda Nate Robinson sevinmişti. Ve o Nate bu yılda adaydı. Adını görünce küfürü basmıştım. Lakerslı Shannon Brown'dan gelicek performans merakla bekleniyordu ama bi türlü bekleninlen smaçları gerçekleştiremedi ilk smaçını ilk denemede yapamayan Brown basit bi smacla bitirdi ve kendinide bitirmiş oldu. DeMar DeRozan'dan ilk turda gelen güzel smaclar ile bücür Robinsonun juri torpiliyle final turuna kaldılar. DeRozan bana göre kazanan olmalıydı ama New York eyaleti dün gece oylamada gene başarıylıdılar %51lik oyla Robinsonun smaç sampiyonasını 3ncü kez kazanmasını sagladılar ve gene hak yenildi. Böle jurinin kulaklarını cınlatmak gerekiyor ! Uykusuz kaldıgımamı yanayım uyuz oldugumamı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin