20 Şubat 2010 Cumartesi

Yakışır Menemen'ime !!!


Başkan Özgener, Menemen Belediyespor'un sosyal tesislerini açtı

TFF 3.Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor'un sosyal tesislerinin açılışını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener gerçekleştirdi. İzmir'in Menemen ilçesinde Belediye tarafından yaptırılan, içinde yemekhanesi, lokali, teknik direktörlerin çalışma odası ile 32 yatak kapasitesi bulunan Menemen Belediyespor sosyal tesislerinin açılış töreninde TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Menemen Belediyespor Başkanı Armağan Öktenoğlu da hazır bulundu.

Açılış töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, futbolun bir değişim süreci yaşadığını ve bu değişime ayak uyduranların hedeflerine doğru ilerleyeceğini, ayak uyduramayanların ise başarısız olacaklarını belirterek, ''Federasyonumuz, yaptığımız hamlelerle ekonomik açıdan Avrupa'nın beş büyük federasyonu arasında yer almaktadır'' dedi.

Menemen'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Özgener, kapanmak üzere olan bir kulübü alarak, yatırım yapan yöneticileri tebrik ettiğini söyledi. Futbolda günlük başarılar yerine kalıcı katkıların yakalanması gerektiğini bildiren Mahmut Özgener, Menemenspor'un yaptığı tesisler ve altyapıdaki girişimlerle doğru hamlelerde bulunduğunu ifade etti.

Futbolun bugün sadece bir spor branşı olmadığını, çok önemli maddiyatın olduğu ekonomik bir sektör haline geldiğini anlatan TFF Başkanı Mahmut Özgener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düzenlemeye talip olduğumuz Euro 2016 için hafta başında İsviçre'de çok başarılı bir sunum yaptık. Ciddi rakiplerimiz var, İtalya ve Fransa bizim gibi birer futbol ülkesi. İşimiz zor ama bu şampiyonanın en iyisini düzenleyebileceğimizi inandığımız için başvuruda bulunduk. Çok güzel bir proje gerçekleştirildi. Türkiye, İtalya ve Fransa'dan geride olan bir ülke değil. O mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız.''

Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı ise ilçede çok sayıda yatırım yapıldığını, ancak spor yatırımlarının en önemli yatırımlar olduğunu savundu. Futbolun ülkemizde her zaman gündemde olan bir spor dalı konumunda bulunduğunu ifade eden Subaşı, ''Ben sporun dostluk, mutluluk ve huzur getireceğine inananlardanım. Spor bir tanıtım aracıdır. 135 bin nüfuslu ilçemizde her geçen gün gençlerimizin spora olan ilgisinin artacağına inanıyorum'' dedi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de tesisleşmeye katkı koyan herkese teşekkür ederek, başarının birlik, beraberlikten geçtiğini savundu.Şahin, futbol yöneticiliğinin çok zorlu bir iş olduğunu belirterek, ''Buradan Federasyon Başkanımız Mahmut Özgener'e 'Allah yardımcısı olsun' diyorum. Şampiyonluk yarışında hedefimiz yalnızca ikinci lige çıkmak değil, alt yapımızda bulunan 3 bine yakın sporcu sayısını 7-8 binlere çıkarmaktır. Ayrıca seneye bayan futbol takımımız da liglere katılacak'' dedi.

kaynak : http://www.tff.org/default.aspx?pageID=250&ftxtID=9198

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin