5 Şubat 2010 Cuma

Rock'n Coke Hayali İptal

Dream Tv'nin internet sitesinde gördüğüm haber sinir etti beni, haliyle Melih beyimizide küfür sarfiyatına başlattı. Olayı tasdiklmek amacıyla hafifmüzik.org'a da girince etmediğim küfür kalmadı benimde. Neymiş efendim 2 yılda bir olacakmış artık festival. Amaç ne, kafalarında olan proje ne anlamış değilim. Bu sene en büyük rakibi olan Sonisphere Festival'e sahneyi resmen bıraktıklarını anlaşıldı. Yada Sonisphere'nin getireceği büyük ihtimal kesinleşen - her ne kadar resmi olarak açıklanmasada - Metallica, Megadeth, Slayer, Iggy Pop ağır toplarına karşılık verememesi gibi geldi bana. Unutmadan Rammstein'de bu isimler arasında olabilir, ki işallah olurda gidelim. Kısadan hisse bu isimlere karşılık verememe korkusu ve 2 senede bir bomba bi dönüş planları benim aklıma gelen en büyük nedenler. Keşke olsaydı bu senede, ne güzel geçen yıl damağımızda kalan tadın bu yıl zevkini çıkartsaydık ana sahne önünde. Kendilerini 2 yıllık naza çekerek Türkiye'nin Glastonbury'si sanan yetkililerin basın açıklamasıda aynen şöyle; yazık diyorum, malesef diyorum. Tüh aq.

Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile düzenlenen Rock’n Coke Festivali, yedi yıl önce İstanbul’u dünya festivaller atlasına yerleştirme ve uluslararası standartlarda bir festival yaratma hedefiyle yola çıktı. Bugün artık Rock’n Coke Festivali’nin bu hedeflerine ulaştığını ve müzik alanında bir marka olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Bundan sonra Rock’n Coke Festivali’ni ve müziğe olan desteğimizi farklılaştıracak işlere imza atma zamanı geldi. Coca-Cola Türkiye olarak başarı çizgisini daima yukarı taşıma, farklılaşma, her alanda yenilikçi ve öncü olma vizyonumuz çerçevesinde Rock’n Coke Festivali için olumlu olacak bir karar verdik.

Bu yıldan itibaren Rock’n Coke, iki yılda bir gerçekleştirilecek. Dolayısıyla önümüzdeki ilk festival dünya takvimlerindeki yerini 2011 yılında alacak.

2011 yılında gerçekleştireceğimiz Rock’n Coke, geçmiş senelere göre pek çok değişiklikle müzikseverlerin karşısında olacak. Festival ruhunu koruyarak, müzikseverlerin coşkusunu en üst seviyeye taşıma ve yenilikçi birçok uygulamayı hayata geçirme hedefiyle içinde bulunduğumuz yılı bu yeni festivalin hazırlıkları ile geçireceğiz ve ekipçe enerjimizi buna yoğunlaştıracağız.

Rock’n Coke 2011’de görüşmek dileğiyle...

Coca-Cola Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin