26 Kasım 2009 Perşembe

Saygılar Sevgiler

Postun başlığı gibi gerçektende saygılar ve sevgiler Beşiktaş'a. Kimse sığınmasın yedek Manchester'i yendiler diye, Fenerbahçe burda onları 3-0 ezerken yine yedeklerdi. Peki biz mi dedik onlara yedekle çıkın diye. Maçı anlatsak ne olcak anlatmasak ne olcak. İyisiyle kötüsüyle Beşiktaş İngiltere'den 3 puanla geliyor, önemli olan ülke puanı, Beşiktaş için önemli olan ise yaptığı sansasyon ve galibiyetten gelecek olan para miktarı. Mustafa hocanın ilk Şampiyonlar Ligi galibiyeti, hemde unutulmayacak bir şekilde. Kutlarım.

Tarih tekerrürden ibaretmi, yoksa hepmi tesadüfler bize özgü bilemem. Tello ceza sahası dışından attı, Boliç ceza sahası dışından attı ve Arif'te ceza sahası dışından attı. Hemde bu goller hep aynı kaleye. Boliç ve Arif'in goller kalecinin üstünden giren goller. Arif ve Boliç'in goller Schmeichel'e atılan goller. Ve Boliç ve Tello'nun goller defanslara çarpıpta yön değiştiren goller.
Son olarak 6-2 lik Fenerbahçe maçında ve bu maçta kaleyi koruyan Rüştü'nüm giydiği kaleci formaları mavi - siyah renkli formalar.

Ertem Şener : Her yerinden öpüyorum Rüştüüü

ManchesterUnited : 0 - Beşiktaş JK : 1
20' Tello

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin