14 Kasım 2009 Cumartesi

Son Biletler

Afrika yolcuları artık tamamen belirlenmek üzere. Sabah oynan maçta Yeni Zelanda yıllar sonra Dünya Kupasına katılmaya hak kazandılar. Wellington'da oynanan maçta skor 1-0 Yeni Zelanda lehine sonuçlandı. Hem Yeni Zelanda'nın golünde, hem maç sonunda ve maçın kırılma anı olan penaltıyı kalecileri kurtardığı anda bembeyaz olan stdayumdaki görüntü görülmeye değerdi. Bahreyn için üzüldüm aslında, penaltıyı kazandıkları anda çok büyük bi sevinç yaşamışlardı. Ama sevinç kısa sürdü, işte Bahreyn'in kaderini çizen sadece bir penaltıydı.
Rusya - Slovenya mücadelesini az önce izledim. Rusya 2-1 kazandı. İlk goldeki dönüş ve 2 rakibe fena halde bakkala gönderme çok hoşuma gitti. Ama Rusya için bu skor gerçekten tehlikeli, yenilmişte olsa avantaj sanırım Slovenya'da.
Yunanistan - Ukrayna, İrlanda - Fransa ve Portekiz - Bosna Hersek maçları ile gece Avrupa adına devam edecek.
Afrika elemelerinde, Tunus deplasmanda Mozambik'e 1-0 yenilince Dünya Kupası şansını kendi elleriyle Kenya maçını 3-2 kazanan Nijerya'ya verdi. Kamerun ve Fildişi Sahilleri'de Afrika yolcuları oldular ve asıl kıyamet Mısır - Cezayir maçında kopucak.
Ve en son maç Kuzey Amerika - Güney Amerika playoff'u ile kapanacak. Kostarika evinde Uruguay'ı konuk edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin