15 Nisan 2010 Perşembe

Barcelona Geliyor

Bir önceki postta Marsilya geliyor dedik, ama ligin Fransa Ligi olduğunu düşününce durulduk. İspanya'da ise durum aynı şekilde olmakla beraber Barcelona çatır çatır geliyor. Hafta sonu aldıkları 2-0'lık Real galibiyeti ve bu akşamki 3-0'lık Deportivo galibiyeti. Yarın Real Almeria deplasmanında. Şuan Real'in bir maçı eksik ve puan farkı 6 oldu bu maç ile birlikte. La Liga'da da bitime 6 hafta kaldı. Haftasonu Espanyol derbisine çıkacaklar. Bu kalan altı maçın içinde zorlanacakları Villarreal ve son haftaki Sevilla maçları var. Bence bu maçların üstesinden çok rahat gelecekler, belkide Sevilla maçında yedek bir kadro izleriz sahada, burası Fransa değil, kesin izleriz yedekleri.
Real Madrid bu kadro ile önce Alcarcon şokunu yaşadı, ardından evinde olacak Şampiyonlar Liginden Lyon sayesinde elendi, ve belkide geçen haftaki derbide de ligi kaybetti. Kalan maçalrında illaki Barça'nın puan kayıplarına duacı şekilde kalacaklar.
Almeria (D)
Valencia
Zaragoza (D)
Osasuna
Mallorca (D)
Malaga (D)
Athletic Bilbao;
kalan maçlar. Önünüzde Barça gibi bir takım olunca mecburen sadece galip gelmek yetmez sanırsam. İşleri zor, zaten Barcelona'da artık ligi bırakacak kadar öyle böyle bir takımda değil hani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin