9 Nisan 2010 Cuma

Avrupa Liginin Son 4'ü

Dün akşam resmen bir penaltı, hemde 100'de 100 bir penaltı gümbürtüye gitti. Resimdeki Zigic baş kahraman olayda. Yaka paça yada sille tokat adamı düşürmek budur desek abartmış olcağımı sanmıyorum. Juanito tarafından Zigic'in telef edilmesi sonucu saha anında karıştı. Hakemlere uzun süre itiraz ettiler, Valencia teknik direktörü Emery okadar çok itiraz etti ve sonunda tribünlere yollandı. Eee işte bir adam tribüne yollanacak kadar itiraz ediyorsa bu işte haklı olduğunun göstergesi. Atletico Madrid 0 - 0'ın sonucunda Şampiyonlar liginden geldikten sonra oynadığı 6 maçta tek galibiyetle yarı finale çıktı. Yine bir hakem skandalı sayesinde. Ama bu gerçektende skandaldır. Uefa 5 hakem görevlendirdi, neden başladı o zaman bu uygulama eskisinden daha beter olacaksa. Galatasaray maçnda olanları gayet iyi hatırlıyoruz vede dün akşam olanlar. Olan olmuş yani artık yakınmak boşa olur. Ve işin biraz garip tarafı İspanyol medyası kafayı Real - Barça derbisinle yemiş durumdalar. Bu maç ile ilgili haberler ana sayfalarında araki bulasın, anca kulüp sayfalarında.
Dün akşam dakika 65'ten sonra Liege - Hamburg maçı hariç diğer 3 maçı izledim. Gözlerin döndü diyebilirim üç maçı takip ederken, direkten dönen toplar oldukça fazlaydı ama sadece 2 gol vardı o da Liverpool - Benfica maçındaydı. 3-0'iken dahil oldum maça. Cardozo'nun akıllı frikik golü ile kıpırdanmaya başlasada Benfica, Torres klasik Torres golüne engel olamayınca, tribünlerden " You'll never walk alone " marşının okunmaması için hiç bir sebep bırakmadılar açıkcası.
Fulham 2-1'in rovanşında daha ilk dakikada Zamora ile golü bulunca seriyi 3-1'e getirmiş artık bütün Wolfsburg'un mücadele hırsınıda alaşağı etmiş. Ben izledikten sonra oyun ortada geçiyordu ama ataklı bir şekilde geçiyordu. Burdada direkten dönen toplar oldukçaydı. Dzeko'nun direği, ve aklımda kalan diğer çizgiden çıkan top.
Liege'de, Hamburg evinde yendiği rakibini tekrar yenerek kendi evinde oynanacak olan finale 2 maç daha yaklaştı. Geçen yıl yarı finalde elenmişlerdi Werder'e. Son 2 sezondur Galatasaray'ı eleyenler yarı finale kadar geliyorlar. Eğer tarih tekerrürden ibaretse, Atletico bu turda elenecek, gibisindende bi kehanet yapayım. Bu maçı sadece skor olarak değerlendirmek gerekirse, Hamburg - Liverpool finali bizi bekler. Bu maça dair tek görüntü, izlediğim Petric'in harika golü. Ve video'nun altındaki yorum ise öylece kalmamı sağladı.
- Elin adamı attığı gollerle konuşulur bizimkiler yediklerinle konuşulur.

Semi-finals , 1st leg : 22 April 2010

22 April 2010

Atlético21:05LiverpoolMore »
Referee: TBD
Stadium: Vicente Calderón, Madrid (ESP)

Hamburg21:05FulhamMore »
Referee: TBD
Stadium: Hamburg Arena, Hamburg (GER)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin