22 Nisan 2010 Perşembe

Real'in Dış Kapı Mandalları

Sezon başında kadronun bolluğunu temizlemek açısından Robben ve Sneijder kovulur gibi yollanmıştı Real'den. Yeniye rağbet olunca haliyle eskilere yol vermek gerekti. Van der Vaart'da topun ağzındaydı ama ne hikmetse kalacağı tuttu. Robben ve Sneijder'de yollandılar ama gittikleri takımlarda öle takımlarda değil yani. Birisi Inter, diğeri Bayern.
Dün akşam ve bu akşam Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçları oynandı. Real Madrid, evinde final oynayacağı tunuvanın 2. turunda Lyon'a elenip gitti. Yapılan transferler, harcanan milyon dolarlar boşuna gitti.
Eee peki yollanan Sneijder ve Robben ne alemdeler ?
İkiside Şampiyonlar liginde yarı finalde, ikiside final yolunda avantajlılar, ikisinin takımlarıda ilk maçlarını kazandılar ve ikiside belkide geçen yıl oynadıkları ev sahibi oldukları stadda bu yıl büyük ihtimalle final oynayacaklar. Birbirlerine rakip olarak hemde. Ve bu iki futbolcu, Robben ve Sneijder yarı final ilk maçlarında takımları adına gol attılar.
Tarih Real Madrid'e acımasız bir oyununu oynamak üzere.

2 yorum:

  1. Eğer finale çıkarsa bu 2 adam hakikaten Real için kötü bir hikaye olur. Ben sezon başında daha gönderilmeden önce, bütün Hollandalılar şutlanmalı, bir tek Robben ve Sneijder takımda kalmalı demiştim. Bana inat sanki en gönderilmeyecek 2 adam gitti kulüpten. Yazık oldu, şimdi almaya kalksan 100 milyondan aşağı alamazsın geri. Eğer bu 2si kalıp diğer bütün Hollandalıları, artı gago'yu falan gönderseydi, yine aynı parayı kazanabilirdi Real. Öyle ahım şahım bir fiyata gitmediler. Van der Vaart'ın yerine Robben'in oynadığını düşünüyorum da Bir de lass'ın yerine sneijder. Kimse tutamazdı.

    YanıtlaSil
  2. ronaldo kaka diye kafayı bozmuş perez sene başında 6-2nin acısıyla ee birde final barnebauda, gözü sneijderle robbeni görürümü hiç. ee işte göremezsende bu iki adamı, o 2 adamda senin sahanda final görürler (işallah):)

    YanıtlaSil

Tarihten Bir Sayfa

Blog Widget by LinkWithin